badblod-vaganica
  ZOOM
 

Vetëm në BadBlood mund ti merrni inqizimet prej satelitit. Për ata që janë të trentë për fotografi, teknikë, zoom, kamerë, pixella. Nuk keni me gabu, nëse i downlodoni këto inqizime, dhe keni me e pa forcën e zoomit të kamerave të satelitit. Kur t`i shihni këto sene, nuk keni me i shti ma gishtat në hundë, tu mendu që nuk po ju sheh kurrkush, e mos te foli për sene tjera. Shiptarve të Amerikës po ju preferoj, me i shiku mirë këto inqizime, mos po e shohin veten.

 

kullat binjake WTC

zoomi shkon prej kullave deri në ....

4.9 Mb

 

centrall parku NY

prej gjithsis, deri te parku i New Yorkut

4.5 Mb

 

kanjoni madh

prej kanjonit deri në..., spo di as unë

4.3 Mb

 

amazona

prej satelitit deri të xhunglla e Amazones

4.3 Mb

 

shtëpia bardh

prej satelitit, deri te dera e oborrit

4.7 Mb

 

Për krejt ata që janë t`Prishtinës, për ata që nuk janë, për ata që e kanë mendjen me ardh, për Prishtinalit në diasporë, për turistët e mundshëm të cilët e gabojnë rrugën për në Greqi ose Turqi, për minoritet që kanë ik nga Prishtina, për Prishtinalit që nuk e njohin qytetin ku jetojnë, për ata që mendojnë që Grandin e kanë maru Turqit e Dragodanin Amerikant, për ata që nuk dinë pse i thojnë stacioni i ri i autobusave, për ushtaret e KFOR-it, për SHPK-n, për punëtoret e UNMIK-ut, për punëtoret e institucioneve dhe ministrive, për llapqina, për drenicali, për gjakovali, për arpaxhika, për pejan, për ferizajli, për mitrovicali, për katunar, për qytetar, për Prishtinali që janë në krejt boten, xenini i ka përgatit pamjet e Prishtinës nga aeroplani. Ju kisha lut, që mos ti keqpërdorni këto fotografi e ta qitni najë trafik në ndonjë vend të shprazët të cilin e shihni në foto. Për kalecat dhe balat, orientim mund të kanë Stadionin e Prishtinës (një hapësirë e gjelbërt si katror).

 

 

prishtina

pamja Prishtines

960 kb

 

dardania

Dardania me Ulpian

830 kb

 

qendra

epiqendra e Prishtines

1.14Mb

 

ulpiana-bregu diellit

Soliterat Ulpianes dhe Bregu Dielit

880 kb

 

dragodani

Arbëria dhe stadioni Prishtines

800 kb

 

 
 
Custom Glitter Text
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=