badblod-vaganica
  Disa Sene Qesharake
 
 Prej nga erdhët ju këtu? Garant e paskan lanë kafazin qelë.

Një lojë e re në Kosovë-Rulleti Kosovarë! Rregullat e lojës: I shtinë gishtat në shteker, dhe nëse ka rrym...

Pse i prishen shqiptarit shpejt, keri dhe gruaja? Se i granë, pa nxe.

E coollerave: Ej njeri, e pash sot millken llajv.

Tradhtia, kurrë nuk ka sukses! Nëse kish pas sukses, kurrkush nuk guxon me thonë që është tradhti.

Te shpija jonë, të gjithë e këna ka një dhomë, vetëm baba po duhet gjeth me flejt me nanën.

Ajri Prishtinës, e ka nji përparësi. E shohim, çka po thithim!

Bon diçka për atdhe - emigro!!!

     
     
 

 

 
  Postune: 14.01.2006.  
 

 

Fakt është qe faraonat i kanë bo piramidat, por fakti tjetër është, qe reth tyre është shkretëtir.

 
  Postune: 12.01.2006.  
 

 

"KOMANDANTAT e BLLACES" edhe sivjet për VIT të RI na improvizuan luften, cilen ata nuk e perjetuan. SHPK-ja po ashtu na mundesoj blerjen e eksplozivit mu në mes Prishtinës me çmime te volitshme.

 
  Postune: 04.01.2006.  
 

 

CHICKEN BURGER

Mjalt kam, nuk po e gjej sakicen.

 
  Postune: 31.12.2005.  
 

 

Na duhet Ministria e Mbrojtjes - policinë nuk po e mbron kurrkush.

 
  Postune: 31.12.2005.  
 

Sa i japin rëndësi Serbet shëndetit, shihet edhe prej shenjës e tyre. I kanë katër vitamina “C”.

Babi, po me duket qe mësuesja e ka marr vesh qe ti me maminë mi keni bo detyrat. Qysh bre, kush pat me i tregu? Nuk e di, ajo vetëm tha: Qysh mundet një njeri me shkru gjeth këto gllupari?

Isha bo anëtar i partisë juaj, se edhe ashtu nuk kam mendim te mirë për veti.

Mos me pas populli pare, nuk ishin bo gjeth këta lypsa.

Nëse ju shkon fytyra, - prej bothes e merrni copë lëkure, dhe u krye puna.

Jam i gatshëm për kompromis: Atyre fitorja, neve Kosova.

Çka ka lidhje qe e kanë pushkatu me 45-ten? Aj sot edhe ashtu nuk kish qen gjallë.

O njeri, a ki qejf me bo “grupni sex”? Valla, shumë! Atëherë, shko e nga te shpija.

Zotëri, po ju vjen era raki – po i thotë polici tipit. Jam i pitë! Nëse keni pi, pse nuk ja keni dhon grus me i gra kerit – po mundohet polici? Nëse jam i pitë, nuk jam i trentë.

Fakt oshtë, qe nuk kena deti, por po kam njëfar ndjenje qe po fundosemi. 

Shumë i dua majmunat. Por njonin qe po del n`televizion, me sy nuk po muj me e pa.

 
  Postune: 24.12.2005.  
 

Pulla postare nuk është thjeshtë vetëm një letër me vlerë që shërben për pagesën e shërbimeve postare, por pulla postare është ambasador i parë i Kosovës. Nëpërmjet pullave postare prezantohen vlerat tona kulturo-historike, bukuritë natyrore, vlerat shkencore dhe ato antike të Kosovës. 
Pullat e kanë ngjitesin e vetë - nuk keni nevoj ti lepini ose ti pështyni.

 
  Postune: 21.12.2005.  
 

 

Hotel "UNIONI" në Prishtinë. Para këti hotelit do te organizohet "Open AIR CONCERT".

Kjo është foto-montazh, se ky hotel e ka nji kat më pak. Nëse jetoni n`Prishtinë dhe doni të mësoni diçka për qytetin e juaj - klikoni edhe këtu

 
  Postune: 18.12.2005.  
 

Kush prej ketyre tre personave e ka te hapne dritaren:

                                        The page cannot be displayed

Kryt e mbështetne, nuk jep ndjenjë të shpejtësisë, po t`pritjes.

 
  Postune: 17.12.2005.  
 

 

Restorani Ballkan - bifteku "KOSOVA"  

Përgaditja: bifteku nuk bonë të ndahet, mjafton vetëm pak me e mbajt në zjarr se kallet vetë. Servohet: i gjakosur më pak biber dhe i shoqëruar me 10 gram "sallatë serbe"

 
  Postune: 17.12.2005.  
 

N`Pejë, mashkujt që kanë mobilat me kamer, nuk po mujshin mo me nxon femër.

Qvar dallimi kanë Llapqinat prej Drenicakve?                                                N`Prishtinë kurfare!!!

N`telefon: Alo, a është doktori? Jo, doktori është smut. Po a, menjiher po vi!

Valla doktor, shumë shtrejt bre ky sherimi i lijes ujit - po bohet nervoz nana e djalit? Po zonjë, por po harroni qe kam ardh disa herë te ju në shtepi n`kontroll? E di doktorë, po edhe ti ke harru qe djali jem mandej e ka infektu krejt klasën e t`ka pru myshteri!!!

 
  Postune: 13.12.2005.  
 

Nuk po kam pare për benzin, e po duhet me shty kerin deri te puna dhe mbrapa.

 
  Postune: 10.12.2005.  
 

 

Diku në Londer

 
  Postune: 10.12.2005.  
 

Buri po kthehet von te shpia, po hin n`krevet dhe po ja nis me nguc grun. O loqka jeme, mo qetash, nuk po muj. Ç`a keni bre sonte, thu se jeni marr vesh?!

Po i thot dentisti pacientit: A ka mundesi qetash me bërtit? Pse me bërtit kur nuk po m`dhem kurgjo - po quditet pacienti? Jasht janë edhe disa pacienta, e kam me shku me kqyr Prishtinen, e m`kishit ndihmu shumë.

Si e kanë nxon, policia i egzekutoj disa gjujtje të lira.

M`kanë bo kanibal, po e ha vet veten, kur po e shoh çka po na bojnë.

 
  Postune: 07.12.2005.  
 

 

S`pari ke "Mendo pozitivisht", tash "Qëndro NEGATIV". A ka mundesi dikush me na informu, a duhet "plus", a "minus"?

 
  Postune: 03.12.2005.  
 

 

BESA BESË, BESËN TA KAM DHANË, PËR KOSOVË JETEN DU ME DHANË!!!

 
  Postune: 03.12.2005.  
 

Baba i sëmur rend i shtrirë ne shtrat, po e pyet djalin: Djali jem, a është ka bon mami bakllavë a? Hajt shko bima një gjyl! Djali po shkon dhe po kthehet pa bakllavë. Nuk po lejon mami, po thotë qe bakllava vjen pas varrimit.

  Po hin plaka n`hyrje te banesës dhe po i zatet tipat tu e “pështjell”: E more fëmi.....mirë qe po drogirateni, por mos u ulni n`shkallë t`betonit se po ftoheni.

 Nipi po i tregon gjyshit: Valla gjysh, isha shku n`Tiranë ose n`deti, najë Durs, a Sarandë e mu kënaq. Po e dëgjon gjyshi dhe po i kthehet rinia e tine n`mend: Unë kam kalu më së miri në Tiran, ka qen e paharushme. Kemi hi n`kafe e kena pi krejt rakinë çka kanë pas, i thym krejt gotat dhe shishet, i kapem krejt femrat çka kanë qen aty dhe ne fund i “nxurem” dhe ju pshurrem n`shank. N`fund, kurrkush nuk na tha kurrgjo....shumë të trent kena qen. Nipi po kallet, nuk po pret dhe po ja ther për në Tiranë. Po kthehet pas tri dite me krye te pështellne me zavoja, dora n`gips, goja e ajne....Çka u bo - po e vet gjyshi? Shko more, se po ta shkërdhej Tiranën e Shqipërinë e krejt....i bom krejt sikur edhe ti, deri sa pim dhe i thym gotat dhe shishet edhe na toleruan, me femrat nuk na shkoj kurrqysh, e kur i “nxurem” me ju pshurr shankun, kcyn krejt dhe na myten dajak...E me kon ke ti n`Tiranë – po vet gjyshi? Me tre dosta te ngushtë.....e ti gjysh? Unë kam qen me SS Divizionin – ja kthej gjyshi.

 Diskoteka, pran tavolinës i ulur Lorik Cana, po dëgjohet muzikë e lehtë, po i afrohet nji femër: A po lun? Jo, i kam dy kartona të verdh!

 Më e mira ekip në historinë e Partizanit nga Beogradi:
1. Fahrudin Omeroviq
2. Refik Koziq
3. Bajro Zhupiq
4. Jusuf Hatuniq
5. Fahrudin Jusufi
6. Reshad Kunovac
7. Xhevat Prekazi
8. Admir Smajiq
9. Fadil Vokri
10. Isa Sadriu
11. Kujtim Shala

Çka bon basketbollisti i Mabetexit kur e fiton Prishtinën? E shuk Sony 2-shin dhe shkon me flejt!

 
  Postune: 02.12.2005.  
 

 

Nëse mundesh hapin e gabushem me bo ne te gjitha drejtime – do me thon qe je ne maje.

fotoja - qendra e Prishtinës

 
  Postune: 30.11.2005.  
 

 

E kisha ndru meteorologun. E ka parapa me ra shiu, e jo gjaku.

 
 
Custom Glitter Text
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=