badblod-vaganica
  Foto Tmira Per DashurI
 

Kjo nuk është një lojë.Fati do të buzëqesh!!!


Mund ta blesh një shtëpi

por edhe familjen jo.


Mund ta bleshë një shtrat
por gjumin nuk mund ta bleshë.


Një orë mund ta bleshë
por jo edhe kohën.


Mund ta bleshë një libër
por jo edhe diturinë!!!!


Mund ta kesh një pozitë
por jo edhe repektin!!!

Mjekut mund ti pagush para
por jo edhe shëndetit!!!!

Shpirtin mund tia bleshë
por jo edhe jetën!!!!


Seksin mund ta bleshë
por jo edhe Dashurinë!!!
 
 
Kjo thënje Kineze të sjellë fat!!!
 
 
Shkrimi i saj origjinal ruhet në Holandë.
 
 
Kjo thënje deri më tani  8 herë rreth botës është shetitur!!!Pasiqë ta keshë këtë thënje vërtetë do të kesh fat.
Kjo nuk është shaka. Do të hapet fati!!
 
Kush mendon që ka nevojë për fat dërgoja këtë letër ose të kopjuarën dërgoja!!!!

Mos dërgo para sepse lumturia nuk blihet...

Këtë letër mos e mbajë më shumë se 96 orë por dërgoje.

Disa shembuj nga jeta:

          Constantino në vitin 1953 pasiqë e mori këtë letër

I thotë sekretareshës që tia përgaditë 20 kopje:


Pas 9 ditëve në lloto  9 milion dollar i fitoi.
                            Carlo Memur, këtë letër e mori dhe më vonë e harroi ta dërgojë.
 
                     Pas disa ditëve e humbi punën,
 
           Pastaj e dërgoi këtë letër në mënyrë zingjirore dhe prap fati i buzëqeshi. 

                  


Në vitin1967 Bruno këtë letër e morri dhe duke qeshur e hodhi.
 
Pas disa ditëve iu sëmur djali.
 
E kërkoi letrën dhe e gjeti dhe 20 kopje të saj i dërgoi, pas 9 ditëve pa se djali i tij kishte filluar të shërohej.

Nënshkruaje thjeshtë, 20 kopje dërgoji dhe prit disa ditë dhe do të sheh se qfarë do të të ndoshë???.

            Ty po ta dërgojë këtë thënje sepse shetitjen e kësaj thënjeje ti do ta vazhdosh!!!!


20 kopje dërgoju shokëve dhe të njohurve tuaj.
Brenda disa ditëve do të merrni një lajm të mirë dhe me një befasi do të përballeni????

           Shkurt kjo është një e vërtet, edhe nëse nuk iu beson këtyre gjërave kjo letër të është dërguar ty për fat të mirë!!

Ata që ta duan të mirën tënde falenderoju.

Fati po sa do të dërgohet do të vij tek ti. 

Brenda 4 ditëve...
   

 
 
Custom Glitter Text
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=